Coaching mogelijkheden & tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van diverse coaching mogelijkheden en bijbehorende coaching tarieven. Investeer in jezelf en ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling!

 

yoann-boyer-i14h2xyPr18-unsplash-web

Individuele trajecten

Tijdens intuïtief coachen gaan we thema’s die bij jou spelen samen verder onderzoeken. Dit doen we aan de hand van systemisch werk of andere manieren die bij jou passen. Door mijn jaren ervaring heb ik verschillende methodes tot mijn beschikking, zoals het Enneagram en de 7 eigenschappen van Steven Covey. Iedere sessie kijken we waar je staat en wat je in het hier en nu nodig hebt.
In de vrijblijvende kennismaking kan je bepalen of je verder wilt. De sessies daarna duren ongeveer een uur. Sessies zijn niet alleen fysiek maar ook online uit te voeren.

Adem coaching

Tijdens de “Verbonden adem sessies” help ik jou bewuster te worden van jouw ademhaling en wat dat betekend in je leven. Je leert je patronen kennen en aan te kijken. Door fysiek met je adem bezig te zijn, gebeurd er van alles in je lichaam wat direct effect heeft op je emotionele en mentale welzijn. Je krijgt meer ontspanning, focus en bewust zijn. En dat met de adem, die je gewoon iedere dag 24/7 voor handen hebt. Ik leer je, naast de sessie, technieken zoals de Hart coherentie of de Wim Hof methode toe te passen in je dagelijkse leven.

En mocht je wel in zijn voor een uitdaging dan kunnen we ook het koude water trotseren.

De verbonden adem coaching kan ook in een groep van drie personen gedaan worden. Mijn ervaring is dat dit heel mooi is om met vrienden te doen om zo de vriendschap nog meer te verdiepen.

Kijk ook eens in mijn agenda of er een avond gepland staat of maak hiervoor een afspraak.

daniel-norin-00dfzHs3nkE-unsplash-web

Vitaliserende aura & chakra behandeling

Ook in je aura komen systemen van anderen terecht, daardoor kunnen je chakra’s uit balans raken. In deze behandeling ga ik je aura opschonen en je chakra’s in balans brengen. De behandeling duurt ongeveer een uur.

purple-pageantry-winds-4482653-web

Intuïtief kaartleggen

Ontdek de diepgaande wijsheid die in jou verscholen ligt met een boeiende sessie intuïtief kaartleggen. Stap binnen in een wereld van persoonlijke inzichten en intuïtieve begeleiding terwijl ik je meeneem op een reis door de betekenissen van de kaarten.

Stel je voor dat je in staat bent om de symbolen en afbeeldingen op de kaarten te lezen zoals bladzijden van je eigen verhaal. Het onthult stukjes van je persoonlijke reis, en met mijn begeleiding zullen we de interpretaties verder verkennen. Dit is geen voorspelling van de toekomst, maar eerder een diepgaande duik in jouw vraag of dilemma.

Het is een mooi zachte manier om vanuit een ander perspectief zichtbaar te krijgen welke boodschappen er voor jou liggen.

shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash-light-web

ToBeConnected

ToBeConnected. In deze bijeenkomsten gaan we met een kleine groep met thema’s van het leven aan de slag. Dit doen we bijvoorbeeld via de verbonden ademhaling of met opstellingen.

Mooi om met vriendinnen het diepere contact te zoeken, moodboards te maken of op een andere manier jullie samenzijn in te vullen.

Open aanvragen zijn mogelijk, we kijken samen naar een inhoud op maat.

Ook in teams is het werken met thema’s en opstellingen een mooie manier om zicht te krijgen op de samenwerking. Werken naar synergie zal in deze dagen een thema zijn.

puzzle-pieces-g61d90cb5a_1920

Teams ToBeDo

Wil jij binnen jouw bedrijf of met je team een verdieping maken in de samenwerking? Ik verzorg trainingen en teamdagen op maat. Hierin kunnen we samen kijken naar de vraag en de inhoud.

Eén van de instrumenten die ik bijvoorbeeld gebruik is de DISC.

DISC geeft inzicht in jezelf en anderen. En helpt ons om elkaars krachten te benutten om tot een synergetische samenwerking te komen.

Tarieven

Prijzen zijn voor particulieren inclusief btw, materiaal, koffie/thee en lekkers.

Neem contact op!
Individuele trajecten Vrijblijvende kennismaking van 30 min €75,- vervolg sessie
Adem coaching Verbonden adem sessie - individueel €75,- per sessie
ToBeConnected Vanaf 3 personen Zie agenda
Intuïtief kaartleggen Inzicht op je vraag €75,- per sessie
Chakra & aura Vitaliserende behandeling €75,- per sessie
ToBeDo dagen Voor teams op aanvraag €95,- per sessie

Opstellingen

Bij een opstelling is er ruimte voor 2 deelnemers die een vraag/thema in kunnen brengen en 12 representanten. Een opstelling duurt ongeveer een uur.

Neem contact op!
De vraagsteller Zelf een eigen vraag of thema inbrengen €95,- per sessie
De vraagsteller premium Vraag inbrengen incl. evaluatie gesprek van 60 min €150,- per sessie
Representant Deelname als representant is voor de eerste keer €20,- €30,- per deelname

Dank je wel voor het snelle verslag van de bijeenkomst. We hebben het als een nuttige en zinvolle middag ervaren. Intensief, maar veel zaken zijn benoemd en bespreken, en dat gebeurde – met dank aan jouw plezierige en professionele manier van leiden – in een open sfeer. Veel dank voor jouw inbreng.

Icon awesome-quote-left@2x
- Wim

Ik heb de laatste maanden heel vaak aan jou gedacht. En ben je heel dankbaar geweest! Jouw motivatie en hulp hebben me aan het werk gezet.

Icon awesome-quote-left@2x
- Simone

Je bent echt jezelf, bedankt voor je eerlijkheid.

Icon awesome-quote-left@2x
- Rekna

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.